Dish of Desire

Feestmaal voor vogels

Feestmaal voor vogels - gimmii
Oké, de wintermaanden hebben we achter de rug, maar deze bird feeders van de Nederlandse ontwerper Frederik Roijé blijven gewoon té leuk. Ze geven je tuin meteen allure, zelfs in de zomermaanden.

Dish of Desire


Voor de serie Dish of Desire liet Roijé zich inspireren door mooi gedekte tafels. Hij heeft het voersysteem daarom voorzien van verschillende lagen, variërend van een tot vijf lagen. Zo kunnen ook onze vogelvrienden op sterrenniveau eten en hebben ze - afhankelijk van de mens - de keuze uit een een-, drie- of een vijfgangendiner. De verschillende open lagen zijn op deze manier een knipoog naar het ontbreken van variatie op het vogelmenu in de winter.
Zowel aan de onder- als aan de bovenkant worden de schotels omsloten door midden van een soort van overkapping. Voor het voedselsysteem worden de materialen cederhout, porselein en aluminium gebruikt.
Dish of Desire is verkrijgbaar in onze shop. In totaal zijn er vier modellen. De verkoopprijs varieert van  € 79,00 tot €  119,00, afhankelijk van het aantal lagen.


 

Volgende lezen

Flexibele lampen voor buiten - gimmii
Branch Collection - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.