fitness

No Sweat!

No Sweat! - gimmii
Wie zou er niet wat vaker willen sporten? Maar ja; druk, druk, druk...en dan vooral vaak met werken. Fysieke problemen door werkgerelateerde stress moeten voorkomen worden, dacht Darrel Agawin. En wel op een esthetisch verantwoorde manier. Met zijn No Sweat brengt hij zijn achtergrond als product ontwerper en medicus op een sportieve manier samen.

Werkplek maar ook een design gym

Zijn No Sweat is een driedelige werkplek, die getransformeerd kan worden in je eigen heuse mini-gym. De oefeningen die gedaan kunnen worden zijn bekende routines en stijlen. Denk aan onder meer steps, balans bord, stok met gewichten en touwtje springen. De basisuitrusting bouw je in een handomdraai om en kan op honderden manieren gebruikt worden.

I am sexy and I know it

Helemaal te gek voor mensen die geen lid van een sportschool (willen) zijn, of niet de ruimte en financiële middelen hebben om fitnessapparaten in huis te hebben. En met deze gestileerde setting kan je met trots iedereen uitnodigen om te komen kijken naar je dagelijkse dosis sport. Nu nog een kekke outfit. Werkplek No SweatDesign gym No Sweat van Darrel AgawinWerkplek en gym No Sweat van Darryl AgawinJe eigen design fitness No Sweat van Darryl AgawinWerkplek-No-Sweat-balans-bord-push-uppsGym No Sweat-4Gym No Sweat-5Gym No Sweat-6Gym No Sweat-7      

Volgende lezen

Vulcanisch bureau - gimmii
Wollige Schaapstoel - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.