bankje

Eigenzinnig design op poten: Wheelbench tuinbank

Eigenzinnig design op poten: Wheelbench tuinbank - gimmii
Weltevree is de gebundelde design-kracht van Floris Schoonderbeek, Dick van Hoff. Ze timmeren heel goed aan de Dutch Design weg. Hun Wheelbench is de unieke buitenbank die je wegrijdt als een kruiwagen.
Deze Wheelbench buitenbank van Weltevree is wel heel uniek met zijn kruiwagenwiel. Staat als een huis en rijdt weg als een zonnetje. Erg makkelijk verplaatsbaar en daarmee dus ook nog eens bijzonder functioneel. Wel zon, geen zon maar in de schaduw, voor het huis, achter het huis, mee naar het park, het kan allemaal makkelijk geregeld worden.
Wheelbench is dus een mobiel bankje, gemaakt van eikenhout met aan 1 kant 2 poten en aan de ander kant een kruiwagenwiel. De verrassende combinatie van bekende elementen is sfeerverhogend en versterkt het actieve buitengevoel van de bank.
Ontwerper Rogier Martens zelf over de Wheelbench: “Met z’n tweeën een bank verplaatsen heeft altijd iets kluchtigs… Deze kun je comfortabel wegrijden. Het opvallende wiel is een uitnodiging om de beste plek op te zoeken. Een uitnodiging om actief te worden, om de wereld telkens weer naar je hand te zetten.”
Bestel de Wheelbench dus gewoon in onze gimmii shop. Wij wensen je veel buitenplezier!
Weltevree Wheelbench Oak Eiken Mobiel Bankje Outdoor
Weltevree Wheelbench Buitenbank Kruiwagenwiel Oudoor
Wheelbench Weltevree Outdoor Bankje Met Wiel Verplaatsbaar
Wheelbench Weltevree Ijs Vrienden Sfeer Outdoor Bank Weltevree Wheelbench Buitenbank Kruiwagenwiel Oudoor Weltevree Wheelbench Buiten Bankje Kruiwagenwiel Weltevree Wheelbench Oak Eiken Mobiel Bankje Outdoor Weltevree Outdooroven Wheelbench Fieldchair
 

Volgende lezen

We want WOUD - Annular hanglamp - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.