Malafor

De tafel voor al je tijdschriften

Als jonge vrouw heb ik (zoals zovelen) veel tijdschriften rondslingeren in huis. Van mode, design en interieur magazines krijg ik geen genoeg en ik kan het dan ook niet over mijn hart verkrijgen om deze prachtige bladen bij het oud papier te dumpen. Nu kwam ik toevallig deze Newstable tegen en dat is dé oplossing! Newstable De Newstable is ontworpen door Agata Kulik en Pawel Pomorski. Deze tafel is gemaakt van PVC en is vervolgens voorzien van een mat zwarte laag verf. Ideaal voor iedereen die tijdschriften en kranten in overvloed heeft! En de tafel ziet er nog leuk uit ook. Alleen wel oppassen met koffiekopjes. De Newstable is 50 cm hoog, 70 cm lang en 70 cm breed. De prijs is opvraagbaar bij Malafor. Tafel voor tijdschriften

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.