Deens design

Mojoo; kleine producten met een groots effect

Mojoo; kleine producten met een groots effect - gimmii

Een productieproces van 45 dagen


Mojoo - een Deens design- en productiebedrijf – maakt alledaagse gebruiksvoorwerpen voor in huis. De collectie van Mojoo bestaat uit dienbladen, handige opbergboxjes, make-up boxjes en spiegels. De houten producten worden in Vietnam geproduceerd en worden (naar aanleiding van de oude Vietnamese tradities) maar liefst 12 maal gelakt. Het productieproces duurt hierdoor maar liefst 45 dagen. Deze zeer bijzondere techniek geeft de producten een zachte, glanzende uitstraling.

Seizoenskleuren


Mojoo werkt met een klassieke basiscollectie met een groot scala aan kleuren. De prachtige, warme pastelkleuren en vergrijsde tinten (allemaal weer heel typisch Scandinavisch) uit de basiscollectie zijn de reden dat ik als een blók voor dit mooie merk viel. Elk seizoen worden er tijdelijk een aantal trendkleuren aan de collectie toegevoegd. De trendkleuren matchen altijd perfect bij de kleuren uit de basiscollectie en de kleuren uit het vorige seizoen. Het combineren van de producten is dus oneindig!
Miljoe Collage Kleur Gimmii Magazine

Nog niet in Nederland


Helaas is het mooie merk Mojoo nog niet te koop in Nederland (wel in België trouwens!), maar gelukkig kun je de boxjes en dienbladen heel gemakkelijk online bestellen. Verder zijn ze natuurlijk prachtig te combineren met al het mooie Nederlandse design uit onze eigen gimmii shop voor Dutch design.
 
Moojoo Gimmii Magazine
Boxes Moojoo Makeup Box Moojoo Scandinavian Design Miljoe Kitch Crop P Moojoo Miljoe Kontor Living Accessories Mojoo Mirror Boxes Moojoo Danish Design Moojoo Woonaccessoires Black 40 40 Moojoo Rosa Moojoojpg Tray Pale Mauve 19x19 Moojoo Gimmii Magazien
 
 
 

Volgende lezen

Schattig olifantenstoeltje inclusief stoer tafeltje - gimmii
Looplamp Guidelight voor elk avontuur - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.