boekensteun

Lezen in bed met the famous Mr. Ed

Lezen in bed – een van de favoriete things to do van de Gimmii redactie. Om geen stapels losse boeken, bladen, kranten en boeketreeksen in je dekbedhoes te hoeven zoeken heeft het merk Functionals een zeer functional design in de markt gezet: Mr. Ed. Dit is een leeslamp annex boekensteun – 2 in 1! – die bovendien niet misstaat op je nachtkast, want hij is ontworpen door Roderick Vos. Leuk detail: Mr. Ed is vernoemd naar de uitvinder van de gloeilamp - Thomas Alva Edison.

Functionals


Naast Mr. Ed verkoopt Functionals meubels, lampen en accessoires die de tand des tijds kunnen doorstaan, ontworpen door o.a. Dick van Hoff, Jan Habraken en Chris Slutter. Toen Ad en Simon van Esch begonnen waren van elk product de oplage altijd beperkt en de producten werden ook alleen in een witte en een zwarte versie aangeboden.

Zwart wit en kleur


Tegenwoordig is de collectie aardig uitgebreid en is er ook kleur toegevoegd aan de collectie. Zie bijvoorbeeld hun multifunctionele Lloyd tafels en banken voor zowel binnen als buiten. Maar ook wandhaken, lampen, kandelaars and more. Gelukkig te koop in onze online gimmii shop.

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.