behang

Into The Wild met Ferm Living

Into The Wild met Ferm Living - gimmii
Eén van mijn favoriete merken komt met een nieuwe herfst/winter collectie. Ferm Living is een Deens merk wat 2 keer per jaar een nieuwe collectie uitbrengt. Voor deze nieuwe collectie zijn ze "into the wild" gegaan. De wilde natuur was het perfecte decor voor het vastleggen van hun nieuwe producten met de typische grafische prints van Ferm Living en eerlijke materialen zoals hout, wol, organisch katoen, leer, kurk en papier. In de vorige collecties zag je nog veel diepe en heldere kleuren waaronder petrol en okergeel terwijl deze nieuwe collectie zich kenmerkt door meer vergrijsde tinten zoals rose en grijs.

Behang Behang was ooit de oorsprong van het merk Ferm Living. Ze hebben inmiddels een behoorlijke collectie opgebouwd. Vooral de kids collectie hebben ze weer uitgebreid met een aantal fantastische ontwerpen.

Harlekijn Eén van de thema's is 'Harlekijn' oftewel het aloude wybertje. Ik houd ervan! Kijk eens wat een prachtige ruitjes.

Zelfs een Wybertje om op te zitten!

Huisje, boompje..... Ontzettend leuk zijn ook deze houten wandlampjes. Welk kind wil deze nu niet op zijn kamer? Ook leuk als je groot bent trouwens!

Clouds on your wall... Wolken zijn hip! Kijk maar naar de kussens van Donna Wilson. Ferm Living komt met een muursticker in de vorm van een wolk om je wand nét dat beetje extra te geven.

De producten zijn te bestellen op de site van Ferm Living.

Volgende lezen

Heerlijke snoepjes van Anthony Hartley - gimmii
Ladenkast van koffers van James Plumb - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.