dekbed

Dekbedovertrekken van Mart Visser

Dekbedovertrekken van Mart Visser - gimmii
De nachten worden weer steeds kouder en de dikkere dekbedden komen weer voor de dag. Een mooi moment om een nieuw dekbedovertrek uit te kiezen vond ik zelf. Over het algemeen houd ik van vrij neutrale en effen hoezen. Voor een meer sprankelend effect wissel ik dan met kussens, een extra kleed of andere accessoires in de slaapkamer.
Contrast
Van het dekbedovertrek Contrast van de nieuwe collectie van Mart Visser werd ik echter toch ook wel hebberig. Ik denk dat het de afwerking van de rand van de overtrekken is in combinatie met de afwerking van de kussenslopen.

Volgende lezen

Loungen op de maan - gimmii
Reggie het eco-hobbelpaard - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.