bad

Bootbad of badboot?

Bootbad of badboot? - gimmii
In de categorie inspirerende badkameritems viel mijn oog op dit bootbad....of is het een badboot? Mooier dan dit komen ze toch niet?

Wieki Somers

Dit houten bad Bathboat is deel van een collectie in het Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Het is dan ook ontworpen door een dame van eigen bodem en wel Wieki Somers (eerder besteedden we ook al aandacht aan haar grashoppper tuinmeubelen voor Tectone). Deze boot wordt als limited edition geproduceerd door Galerie Kreo in Parijs.

Mooie gedachten

De gedachte achter het bootbad is dat dobberen op het water en badderen in het water veel gelijke gevoelens en elementen delen. Wieki heeft dit daarom in één creatie vormgegeven. De pootjes van het bad doen denken aan de steunen die gebruikt worden om een bootje op het droge te stallen. Het is bedoeld om een soort vehicle te zijn op het droge waar de geest kan afdwalen en rusten na een dag op zee. Een plek waar je het stof van de stad van je af kunt wassen. Bathboat is namelijk geen grapje, maar een droom... Mooier had ik het niet kunnen verzinnen. Kijk voor meer informatie op de website van Wieki Somers. boot bad wieki somers Bron: Wieki Somers

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.