kids

Moestuin voor kinderen

Toen ik jong was hadden mijn ouders voor mij en mijn broer een stukje tuin gereserveerd waar we sla, tomaten en bietjes konden kweken. Een leuke manier om als kind bewust te worden van waar het eten op je bord nu eigenlijk vandaan komt. Hoewel mijn broer al na een paar weken met zeer mooie kroppen sla de keuken kwam binnenwandelen, liep het bij mij vaak wat minder goed af. Het ging mij niet snel genoeg en na een week liet ik de moestuin voor wat het was en ging ik liever met vriendjes buitenspelen. De nieuwe tuin De nieuwe tuin, is een kwekerij uit België die werkt aan de selectie van "buiten-gewone eetbare planten". De producten zijn bijzonder geschikt voor de kindermoestuin. Want in het bijzonder voor de kids blijven de plantjes net even iets kleiner en groeien ze net iets sneller dan normaal. Zo houden ze hun aandacht er beter bij! Een uitgebreid assortiment De nieuwe tuin kent een uitgebreid assortiment aan zaden, planten, boeken en tuinmaterialen. De zaden, boeken en tuinmaterialen zijn online te bestellen.  De planten worden niet verzonden, die zul je zelf in België moeten ophalen. Dat is maar beter ook, want de kans dat die de reis niet overleven is aanzienlijk. Kijk voor meer informatie op de website van De Nieuwe Tuin.

Volgende lezen

Alfred Hitchcock's discrete raambekleding - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.