italiaans

Vloerlamp Demi, mag het licht aan?

Vloerlamp Demi, mag het licht aan? - gimmii
Nu de voorpret van onze trip naar Milaan is begonnen, kijken we natuurlijk ook even wat ze in het prachtige Italië aan het doen zijn. Zo liepen we tegen deze prachtige vloerlamp Demi van Carlo Bargagna aan. Hij studeerde af aan de technische universiteit Leonardo da Vinci in Pisa en combineert klassieke ontwerpen met een eigentijdse en vooral eigenzinnige visie.
Design vloerlamp

Vloerlamp Demi, geen halve lamp!


De lamp bestaat uit een stevige voet en een plastic kap. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, in glans of mat en tegen de muur te bevestigen. Zo kun je zelfs in de kleinste ruimte, of het gekste hoekje deze monumentale lamp plaatsen. Ze zijn namelijk manshoog. De Demi XL is bijvoorbeeld 2.50 m hoog en leent zich uitstekend voor openbare ruimtes. De overige lampen zijn 1.80 m hoog en varieren van een platte lamp tegen de wand, een hoeklamp of een lamp die zich om het hoekje vouwt. De low-power lichtbron maakt het ook nog eens een zuinige lamp. De mogelijkheden zijn eindeloos en de knalrode kabel maakt deze eigenwijze lamp nog een tikkeltje eigenwijzer!

Dutch Design lampen bij gimmii.nl


Kijk ook in onze gimmii shop voor Dutch Design voor prachtige Nederlandse lampen. Allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers of opgenomen bij Nederlandse labels. Vaak ook in Nederland gemaakt en vaak duurzaam geproduceerd. Support your local.
 
Design vloerlampDemi Carlo BargagnaDemi Carlo BargagnaDemi Carlo Bargagna

Volgende lezen

Vernieuwd! Een uitdagend servies... - gimmii
Tutti Frutti; een lampje om op te eten - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.