handgemaakt

PINCH design

PINCH design - gimmii

Simpele maar uniek gedetailleerde meubels, dat is wat ze maken bij PINCH design. En alles met de hand. Dit Londense meubelbedrijf is de creatie van het echtpaar Russell Pinch en Oona Bannon.

Ze hebben al naam gemaakt voor zichzelf door te schitteren in Homes and Gardens, Livingetc, Vogue, Elle Deco, Architectural Digest, The Guardian en de New York Times. En dan nu in Gimmii magazine. Nederland kan natuurlijk niet achterblijven.

Bijna al hun kasten, tafels, wandkastjes, verlichting, stoelen, bankjes en ook meer architecturale meesterwerken zijn de moeite waard, dus moeilijk kiezen welke creatie eruit te lichten. Dan maar de Marlow Armoire, aangezien deze in de aanbieding is op het moment.

Deze ´skinny´ kast met een kersen interieur heeft 2 laden en 2 verplaatsbare planken. Normaal is de prijs omgerekend € 3770, maar zij is nu te krijgen voor € 2813 inclusief BTW. De designer is Russel Pinch. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Oona of Russell via studio@pinchdesign.com of per telefoon: +44 (0) 207 501 9262 Om nog een  extra indruk te krijgen van de andere producten die ze voeren, hierbij ook nog een foto van de Alba Console... Pinch design Alba console lage wand kast handgemaakt Bron: Pinch design

Volgende lezen

Koele stoel voor Denen - gimmii
Explosief meubeldesign - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.