boekenkast

Skyline met opbergruimte

Skyline met opbergruimte - gimmii
De Bulgaarse architect Victor Vasilev (1974) ontwierp in 2012 het kastensysteem CTline voor de innovatieve, Italiaanse keuken- en badkamerfabrikant Boffi (1934). Met dit prachtige wandornament wonnen zij (geheel terecht!) diverse awards.

Kastensysteem CTline

De profielen van gebouwen in grote steden waren de belangrijkste inspiratiebron voor Victor. Die onregelmatigheid en de verschillende volumes van de bouwwerken fascineerde hem. Hieruit kwam de ‘CTline’ voort. De ‘CT’ in de naam is een afkorting van het woord ‘city’. Oftewel: een stedelijke skyline.

Toepasbaar in alle ruimtes

Wil je deze kast als eyecatcher in je woonkamer? Of gebruik je ‘m als opberger voor je kookboeken in de keuken? Waar je kastensysteem CTline ook wilt ophangen; het kan allemaal! Hij is zelfs toepasbaar in de badkamer! Er is –speciaal voor in de badkamer - ook een versie met een spiegel verkrijgbaar. Badkamer_Kastensysteem_CTline_Victor_Vasilev_Boffi

Een kunstwerk met een functie

Door het gebruik van hele dunne panelen (9 mm) oogt (of is!) de kast super subtiel en elegant. De kasten worden aan de wand gemonteerd, waardoor er een heel ruimtelijk en luchtig ‘kunstwerp’ op je muur verschijnt. Maar… Het is wel een kunstwerk met een functie!

Jouw ideale opstelling

Stel zelf jouw ideale opstelling samen met de diverse mogelijke maten. Voor de keuken en woonkamer zijn de volgende maten verkrijgbaar: 1260 / 1680 mm hoog – 360 / 409 / 459 mm breed – 258 / 307 / 356 mm diep. Voor de badkamer (met spiegel!) zijn de volgende maten mogelijk: 1680 mm hoog – 366 / 415 mm breed – 264 / 313 mm diep. Zoek je naar iets vergelijkbaars van een Nederlandse ontwerper, check dan de  producten van Frederik Roijé in onze Gimmii shop. blinds_for_inside_ctline_by_victor_vasilev_for_boffiCTline_Victor_Vasilev_BoffiCTline_victor_vasilevBoekenkast_CTline_Victor_Vasilev_BoffiKastensysteem_CTline_Victor_VasilevWandsysteem_CTline_Victor_Vasilev_BoffiVictor-vasilev.jpg.aspx

Volgende lezen

Tutti Frutti; een lampje om op te eten - gimmii
Pino Pino! - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.