ferm living

Wonen wordt leuk met Ferm Living!

Ik vind de nieuwste woonspullen van Ferm Living heel erg leuk! En wat voor spullen! In mooie sprekende kleuren zijn er - in vier maten en vier kleuren - de populaire gebreide poef (sorry Christien Meindertsma, weer een ripp off !), kandelaars en vilt grijze kussens met gekleurde knopen.

Ferm living uit Denemarken staat synoniem voor leuke woon accessoires met sterke grafische prints. In 2005 is de oprichtster Trine Andersen uit frustratie begonnen met het ontwerpen van haar eigen behangpapier omdat ze nergens betaalbaar mooi grafisch behang kon vinden. Nu 5 jaar later bestaat de collectie uit behang, muurstickers, textiel, accessoires en een grote kinderlijn en heeft ferm living over de hele wereld verkooppunten.

Het behang van ferm living zal in elke woonkamer een duidelijk statement geven (niet voor de bangerikken onder ons) en met de muurstickers kan je iets speciaals van je muren maken. Nieuw voor je slaapkamer is het handige nachtkastje in de vorm van een huisje. Op de nok van het huisje kan je je boek neerleggen, zo weet je altijd waar je bent gebleven. In drie maten en kleuren.

Nieuw zijn ook kussens met een grappige dieren prints van een vos, kat, wasbeer of een olifant. Helemaal van biologisch katoen. Voor de kinderen zijn er voor de kinderkamer twee nieuwe thema's: eentje met robots (stoer voor jongens) en eentje met een leuk vogeltje (lief, voor bijvoorbeeld de babykamer). Met een behangetje of dekbedovertrek uit deze lijn tover je een saaie kinderkamer in een middagje om tot een ware eye catcher. Een paar kussens erbij en spelen maar...

ferm_living

ferm_living2

ferm_living4

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.