bank

Toward Sofa, 3 in 1 patchwork bank

Toward Sofa, 3 in 1 patchwork bank - gimmii
Door het observeren van het menselijk gedrag en het volgen van maatschappelijke trends is deze Toward sofa ontstaan. De Deense ontwerpster Anne Boysen heeft deze trends en tendensen omgezet naar een comfortabele sofa met een patchwork uiterlijk.

3 in 1

De Toward sofa heeft ze ontworpen voor Erik Jorgensen. In 2011 won ze de Design Award van dat bedrijf en sindsdien werkte ze aan deze sofa. Het is een soort loungemeubel geworden waar men op verschillende manieren kan ontspannen. Eigenlijk is het een combinatie van een fauteuil, een chaise lounge en een gewone bank. Het bestaat uit een basis van een gewoon matras en twee rugleuningen van verschillende grootte. Door de twee losse kussens te verplaatsen kun je het meubel op verschillende manieren gebruiken.

Toward sofa van Anne Boysen voor Erik Jorgensen

Patchwork

Om in de toekomst aan de behoefte te kunnen voldoen van speciale en unieke producten, is de nadruk op de keuze van de stoffen en afwerkingen gelegd. De meubels hebben een combinatie van kleuren en texturen om een unieke, harmonieuze en esthetische expressie te vormen. Leuk detail zijn de eigenwijze pootjes met grijze 'sokjes'.

Toward sofa van Anne Boysen voor Erik Jorgensen

Toward sofa van Anne Boysen voor Erik Jorgensen

Volgende lezen

Indiase Dhurries van het Zweedse Oyyo - gimmii
Stijlvolle hondenbedden - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.