geluid

Even weg uit de drukte met HUSH

Even weg uit de drukte met HUSH - gimmii
Freyja Sewell is al jaren bezig een mobiele privéplek, die je kunt gebruiken in een publieke wereld, te ontwerpen. Het wachten wordt beloond met het stilteontwerp HUSH; uiteraard functioneel, maar ook een lust voor het oog met zijn organische vormen en natuurlijke materialen.

Trek je terug in stijl

Open kantoren, social media, camera´s in onze laptops; het is nog nooit zo makkelijk geweest voor mensen om contact te maken. Maar wat als je behoefte hebt je terug te trekken? Sewell is begaan met het creëren van mogelijkheden om comfortabel samen te laten leven en werken in omgevingen die steeds dichtbevolkter worden. Haar stilteontwerp HUSH biedt een persoonlijke en luxueuze ontsnappingsmogelijkheid in een donkere, stille, natuurlijke plek te midden van bijvoorbeeld een druk hotel, vliegveld, kantoor of bibliotheek. Privé werkplek Hush van Freyja Sewell

Stilteontwerp HUSH goed voor mens & dier

HUSH wordt gemaakt uit één enkel stuk 10 mm industrieel vilt. Het bezit ook een indrukwekkende lijst met positieve elementen. Het is namelijk vlammen vertragend, ademend, duurzaam en elastisch. Maar hij is ook klimaatregulerend. Hush blijft dus koel als de omgeving erg warm is en comfortabel warm als het koud is. De productie is duurzaam van ´scharrelschapen´, terwijl de binnenvoering gemaakt wordt van gerecycleerde wol zijnde een bijproduct van de Britse tapijtindustrie. Natuurlijk is de Hush volledig afbreekbaar.

Siësta

Maar misschien nog wel het belangrijkste is dat je deze cocoon toch direct wil meenemen naar je kantoor. In alle rust werken, maar vooral die mogelijkheid voor een kleine siësta, is helemaal op mijn lijf geschreven. Olé! Siesta in stilteontwerp HUSH van Freyja SewellHUSH voorkantHush afwerkingFreyja Sewell Hush van vilt HUSH wordt geproduceerd door Ness.  

Volgende lezen

Y5 stoel van Sami Kallio - gimmii
Walking Cabinet van Markus Johansson - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.