chaise longue

Cane Divan brengt ontspanning

Cane Divan brengt ontspanning - gimmii
Cane Divan van Simo Heikkilä voor Lensvelt is een klassieker die nog niets aan actualiteit heeft ingeboet. Hij bracht elegante tijdloosheid naar de presentatie van Lensvelt in Zona Tortona in Milaan, maar vooral ook een gelegenheid om ontspannen samen te zijn en ideeën uit te wisselen.

Loungen


Heerlijke tijden bracht ik door in de lounge chair van Heikkilä, om mijn rust te pakken in de chaos die Milaan Design Week heet. Ondertussen sloot hij naadloos aan bij het thema Meet & Matter. Maar hoe is de link van Heikkilä en deze Cane Divan naar Lensvelt ontstaan?
Cane Chaise Longue Simo Heikkilä Lensvelt

Cane Divan van Simo Heikkilä voor Lensvelt


Heikkilä gaf samen met zijn vriend Maarten Van Severen workshops aan de University of Industrial Arts in Helsinki. In het atelier van vriend Maarten Van Severen zag Hans Lensvelt de Cane Divan voor het eerst. Het was liefde op het eerste gezicht. Lensvelt: “De combinatie van materialen: het rotan met het industriële roestvrij stalen frame. De totale unieke elegante compositie. Deze chaise longue is niet nieuw. Maar wel een van de meest fraaie en meest comfortabele chaise longues die ik ken.” 

Stijlvol strak en toch warmWat mij betreft heeft hij ook de perfecte combinatie van stijlvol strak aan de ene kant, met warmte vanwege het gebruikte materiaal aan de andere kant. Over het comfort valt inderdaad echt niet te twisten.
De Cane divan ligstoel is te koop in de Gimmii shop.
Cane Chaise Longue Simo Heikkilä Lensvelt detail
Cane divan met Hans Lensvelt en Corien Juffer van Gimmii Photo Nanda Rave Gimmii
Photo 1-3 Cane Divan by Lensvelt
Photo 4: Hans Lensvelt & Corien Juffer van Gimmii.nl in de Cane Divan. Photo by Nanda Rave, Gimmii.nl

Volgende lezen

Een beetje van beiden is een gemeenschappelijk geheel - gimmii
Wireless charging designcollectie - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.