bijzettafel

Loves me loves me not

Loves me loves me not - gimmii
Deze opmerkelijke bijzettafels hebben de naam Love Me Love Me Not meegekregen, naar het bekende spelletje dat je met een bloem kunt doen. De Zuid Afrikaanse John Vogel is de drijvende kracht achter dit ontwerp, in samenwerking met Justin Plunkett. De delicaat gevormde tafeltjes kun je individueel aanschaffen of als een set van 8, zodat je een bloem of ander object kunt creëren. De natuur rocks John Vogel van Vogel Design heeft een achtergrond in architectuur en begon tijdens zijn studie ook met het maken van meubels. Hij heeft met veel materialen gewerkt, maar  zijn grootste affiniteit ligt bij hout, de natuur en organische vormen. En toegegeven: hij creërt zeker bijzonder dingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vogel.  

Volgende lezen

Australische boomstam met print - gimmii
Minimalisme in Kaapstad - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.