paraplu

Van kleur veranderende paraplu

Ik weet eigenlijk niet of deze paraplu wel hier op gimmii thuis hoort. Het gaat tenslotte over interieur, en daar is deze natuurlijk niet voor bedoeld. Toch vind ik hem leuk genoeg om even onder jullie aandacht te brengen. Waarom? Nou, omdat de paraplu bedrukt is met een speciale inkt. Wit van kleur als het droog is, maar wanneer hij nat wordt komt hij tot leven met alle kleuren van de regenboog! En dat heb je vast nog niet ergens anders gezien! Het is een ontwerp van Squid London. Ik vind ze ontzettend cool en wilde er gelijk een bestellen. Blijkt dat ze tot januari uitverkocht zijn! Ik ben dus niet de enige geïnteresseerde. Even wachten nog, maar daarna heb je voor omgerekend € 30,- via Suck UK (ik blijf het een rare naam vinden) een hippe paraplu in huis. Ik hoop wel dat de kwaliteit een beetje goed is, want de meeste paraplu's die ik heb gehad zijn geen lang leven beschoren. Maar goed, in Londen zijn ze ook goed bekend met slecht weer dus we gaan er maar vanuit dat het met de kwaliteit wel goed zit. Bekijk hieronder het filmpje om te zien hoe het werkt.

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.