interieur

Kindvriendelijke loft voor het hele gezin

Iedereen heeft vast weleens gedroomd de eigenaar te zijn van zo´n fantastische loft. Maar ja, als de kinderen komen, opteren de meesten toch voor een meer degelijke gezinswoning. En waarom ook niet. Voor wie toch gepassioneerd vasthoudt aan het wonen in een loft, volgt hier het voorbeeld van de Weense architect Alexander Loebell. Hij laat zien dat het mogelijk is een kindvriendelijke loft te creëren! Zijn loft is trouwens niet alleen prima voor kinderen, het is vooral ook erg mooi met haar met veel zorg gevonden meubelstukken! In 1997 studeerde Alexander aan de Columbia Universiteit in New York en woonde met hoogzwangere partner Annabel in een 40 m2 stulpje. Zij droomden van een grote loft in Wenen. Met maar twee koffers waren zij naar New York gekomen en vertrokken later weer naar Oostenrijk met een halve container. Veel spullen zijn goedkoop gevonden op vlooienmarkten in New York, op e-Bay en in kleine designwinkels. Na drie jaar zoeken vonden ze, in 2005, deze 280 m2 grote loft. Het koste hen negen maanden om de voormalige machinefabriek te verbouwen. . woongedeelte kindvrienelijke loft Alexander Loebell De sofa ´Andy´is van B&B en de kleine tafel is het bovenste gedeelte van een turn toestel. De lampen van Artemide in de aangrenzende kinderkamer heten ´Nur´ (design Ernesto Gismondi). De grote lamp ´Big Shadow´naast de sofa werd ontworpen door Marcel Wanders voor Cappellini en de lampen aan de wand - genaamd: Surf- zijn van Artemide.
grote loft Alexander Loebel US Open: Geen hal, maar bij binnenkomst stap je meteen in het woongedeelte. keuken in kindvriendelijke loft Alexander LoebellLoebell favoriete plek in zijn loft is de Mühlböck keuken: Alexander ziet zichzelf als een goede kok en gastheer. Bijzonder detail was het transport van twee ton zware zwarte steen dat gebruikt is voor deze keuken.
Kinderkamer in loft Alexander Loebell De kinderkamer in de kindvriendelijke loft van Alexander Loebell. De loft beschikt ook over een apart afgebakend gedeelte waar de nanny verblijft. Een erg mooie en inspirerende woning vinden wij dit. En het blijkt maar weer dat als je genoeg geld hebt (en ook slim shopt en geduld hebt) én je een loft kunt kopen die groot genoeg is, je zeker de droom om in zo´n bijzondere ruimte te wonen niet hoeft op te geven indien je kinderen hebt. Bron: home-mag en loftlifemag

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.