celebs

Armani interieur voor John Mayer

John Mayer is de 31-jarige gitaarheld, die naast een goede muzikant (15 Grammy nominaties en 7 onderscheidingen) vooral ook bekend is om zijn marketing. En dan hebben we het over brand marketing in de vorm van een imposante ex-vriendinnen lijst, met daarop onder meer Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Cameron Diaz en Jennifer Love Hewitt. Maar bij Gimmii gaan we het niet over bekende ex-vriendinnen hebben. Wij willen zijn Armani Interieur wel eens zien. Zelf zegt hij:¨ Nadat ik eindelijk geleerd had hoe me te gedragen (?) en hoe me te kleden, wilde ik mijn appartement ook ´goed´ hebben. Het is het laatste stukje van de ´stijl-puzzel´. Een jaar geleden zou ik er nog niet klaar voor geweest zijn, maar ik ben veranderd. Ik ben ervan overtuigd dat ik het geluk, die een echte thuisbasis brengt, verdiend heb¨. Picture 220 John en de Italiaanse (mode)ontwerper Armani zijn grote fans van elkaar. ¨Als mijn appartement me net zo´n gevoel kan geven als zijn pakken, dan is het leven werkelijk prachtig¨. Mayer herinnert zich dat toen hij zijn ruim 230 m2 plekje in New York City´s SoHo kocht, Armani beloofde te helpen. Armani wilde een verfijnde omgeving voor John creëren. ¨Een omgeving die hem net zoveel plezier geeft als zijn muziek aan ons¨. Het appartement is krachtig maar niet intimiderend. John vervolgt:¨Je moet altijd een foto van jezelf als kind in je huis hebben, zodat je nooit vergeet waar je vandaan komt¨. Zijn kinderfoto is te vinden in de slaapkamer. De vervaagde foto wordt vergezeld van een geliefde collectie van muziek idolen zoals Miles Davis en Jimi Hendrix. ¨De meeste mensen denken dat hij alleen maar dingen in brand stak en de schoonheid van zijn muziek is eigenlijk verloren gegaan in de rock-god folklore¨. Met opzet zijn er niet te veel muziek instrumenten te vinden in dit appartement. ¨Ik kan hier in dit huis mens zijn, en niet de muzikant¨. Wij zijn wel onder de indruk van zijn interieur, maar kunnen het gevoel dat het ergens een tikje onpersoonlijk blijft, niet helemaal van ons afschudden. De gastenkamer is onze favoriet! Benieuwd wat jullie vinden. eettafel john mayerDe verlichting, stoelen, tafel en tafel decoratie zijn allen van Armani/Casa.

Picture 222De spiegel, lamp, het bed & beddengoed en het kleed in deze ´master bedroom´ zijn allen van Armani/Casa. De verf op de muur is Harvest Time van Benjamin Moore en de print is van Andy Warhol.

Picture 223In zijn kantoor hangen de awards voor zijn album Continuum. De stoelen en tafel zijn van Armani/Casa. Picture 224De lampen in de keuken zijn van Holly Berger voor Holly Hunt. De barstoelen zijn van Armani/Casa. Picture 225De tafel in de foyer is van Armani/Casa en de kleur op de muur is Long Valley Birch van Benjamin Moore. Picture 226Het kleed, bed & beddengoed en lamp in de gastenkamer zijn allen van Armani/Casa. Picture 227De vloer in de badkamer is van Ann Sacks, de rieten stoel van Apartment 48 en de handdoeken van Armani/Casa. Bron: Elle decor

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.