dieren

Beestachtig mooie zeefdrukken van Studio Vernie

Beestachtig mooie zeefdrukken van Studio Vernie - gimmii
Helemaal te gek zijn deze twee illustraties van ontwerper Rob Vernie van Studio Vernie. Zeefdruk Uil & Muis en zeefdruk Foodchain hebben net het levenslicht gezien. Ze zijn een prachtig voorbeeld van het doel van zijn werk. Hierover zegt hij: "mijn streven bij elk project is om met een minimum aan vorm en kleur een verhaal in 1 beeld te vertellen".

Geen 3D maar 2D


Vernie is niet altijd grafisch ontwerper geweest, maar begon zijn carrière als industrieel ontwerper en interieur designer. Uiteindelijk trok 2d hem toch meer dan 3 dimensies. En zo maakt hij sinds 8 jaar vooral illustraties die geïnspireerd zijn op de wereld om hem heen, en dan vooral de dierenwereld.
Als Rob het werk van iemand anders als inspiratiebron zou moeten noemen, is dat het oudere werk van Dick Bruna (Bruine Beertje omslagen, maar niet Nijntje) en dan met name om zijn eenvoud.

Zeefdruk Uil & Muis


De zeefdrukken Foodchain en Uil & Muis zijn € 55,- per stuk, inclusief lijst van blank hout of zwart hout. Als je ze allebei neemt, is de setprijs € 100. Afmeting inclusief lijst is 30 cm x 30 cm.
NB. Uil & Muis en de Foodchain zijn helaas uitverkocht.

Volgende lezen

'Minder is meer' vaas van Isabel Quiroga - gimmii
Natuurlijk, ingetogen design van Caroline Gomez - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.