humor

Vrolijk vogelhuisje van Vincent Bos

Vrolijk vogelhuisje van Vincent Bos - gimmii
Meestal zijn vogelhuisjes voor de winter, maar niet deze Birdhouse van Vincent Bos. Hier wil je vooral het hele jaar door naar kijken! Het vogelhuisje en het drinkplankje zijn ontwerpen uit de serie “Garden Elements”. Echte sfeermakers en een vrolijke noot in je tuin of op het balkon.

Ontstadsen


De collectie Garden Elements is ontworpen om de natuur en de elementen weer terug te brengen naar de stedelijke mens. Om vogels weer een plek te geven in de stad en de vinex-wijk.
Vogelhuisje en drinkplankje uit Garden Elements serie van Vincent Bos

Humor en speelsheid


 “Met mijn werk streef ik er naar om iemand net iets anders te laten kijken naar, en nadenken over, een ontwerp. De context van het ontwerp speelt hierbij een grote rol. Ik laat graag zien wat de achtergrond van het product is, hoe iets werkt of in elkaar zit. Humor en speelsheid zijn daarin belangrijke elementen,” aldus Vincent Bos.

Vogelhuisje van porselein


Voor deze collectie heeft Bos gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals eikenhout en porselein. Alleen de voet is gemaakt van gepoedercoat staal. Het idee om porselein buiten toe te passen, heeft hij opgedaan tijdens een stage in Jingdezhen (China). Porselein blijkt namelijk uitermate geschikt als buitenmateriaal. De “Garden Elements” zijn duurzaam en geschikt voor gebruik buitenshuis. Door het modulaire systeem kan iedereen een eigen uniek tuinelement samenstellen!
N.B. Bekijk ook vooral de serie Wall elements die Vincent Bos ontwierp na deze Garden elements. Vogelpaleisjes die je aan je muur of schutting kunt bevestigen.
Drinkplankje van Vincent Bos uit de collectie Garden ElementsVogelhuisjes en drinkplankje uit de Garden Elements collectie van Vincent Bos
Vogelhuisje van Vincent Bos uit Garden Elements collectie
Vogelhuisje va Vincent Bos uit zijn Garden Elements serie detailfotoVincent Bos en zijn Garden Elements o.a. vogelhuisje en drinkbakje in Gimmii Magazine

Volgende lezen

TOOaPICNIC van TOOtheZOO - gimmii
Een lekker licht briesje van Alex de Witte - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.