balkon

Takkenplezier voor mens en dier

Takkenplezier voor mens en dier - gimmii
Takkenplezier?! Ja, ik heb het hier over de vogelboom van Vincent Bos Ontwerpen. Wat een vogelvertier. Je kent waarschijnlijk de vogelhuisjes serie Garden Elements, op poten met fancy flair. Complete vogelpaleizen zijn het. Nu is er gelukkig een aanvulling op deze collectie: een serie vogelhuisjes & Co voor aan je muur of schutting. Hier eerst dus wat meer over de vogelboom uit deze serie.

Vogelboom met takkenspel


De vogelboom valt ook onder de noemer Garden Elements, maar aangezien hij geen staande tuinaccessoire is, maar aan je schutting of muur kan, heeft hij de subtitel Wall Element gekregen. Door een combinatie van eikenhout, gepoedercoat staal en ongeglazuurd porselein, zullen vogels zich ook met dit takkenspel of vogelboom de koning te rijk zullen voelen.
Maar de mens ook; wat een weelde om naar te kijken. Het doel van de collectie is om de natuur en de elementen onder de mensen te brengen én om vogels weer een plek te geven in de stad en de vinex-wijk. Volgens ons is dat uitstekend gelukt.
Vogelboom Vincent Bos Ontwerpen Garden Elements Tak GE301

Wall Elements van Vincent Bos


Met deze vogelboom hoef je bijna de stad niet meer uit om van de natuur te genieten. Je maakt je tuin of balkon onweerstaanbaar voor jezelf, je  familie & vrienden en de vogels. Naast de vogelboom die hier zijn place of fame krijgt bestaat de nieuwe serie Wall Elements nog uit een vogelhuisje, vogelhuisje met tak en drinkbakje met tak.
 
Vincent Bos Ontwerpen Garden Elements Detail

Volgende lezen

Bank Quote - gimmii
Trap met ruimte voor werken, verzamelen en opbergen - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.