dienblad

Vij5 viert lente in je woonkamer met deze design meubels

Vij5 viert lente in je woonkamer met deze design meubels - gimmii
Eindelijk is het mooi weer en dat mag gevierd worden. En ook als het weer tegen zit blijft het sprankelen in je woonkamer. De prachtige Dutch Design producten van label Vij5 werden recentelijk op een unieke grafische manier gefotografeerd. Ik zit hier bijna te stuiteren op mijn stoel zo mooi vind ik de foto's. Eigenlijk  verdient elke foto op zich een hele ode, maar ik heb een selectie gemaakt van de foto's met producten die een aanwinst voor je woonkamer zijn. Binnenkort volgt een blogpost over prachtige foto's met design meubels en accessoires van Vij5 voor in je keuken.
Vij5 FlexVase Flex Vaas Exclusief Dutch Design Gimmii Webshop

Grafische lijnen


Doordat de beelden van bovenaf gefotografeerd zijn op verschillende kleurvlakken, worden de grafische lijnen in de producten extra benadrukt en ontstaat er soms een grappig en vervreemdend perspectief in de composities. Ook geven de foto’s meer inzicht in de functies van de producten en/of het verhaal er achter. (tekst gaat door onder de foto's).
Vij5 Wrapped Stool Ingewikkeld Krukje Gimmii Design meubels Webshop

Design meubels vanuit een ander perspectief


Een uitnodiging om een bestaand product eens vanuit een ander perspectief te bekijken! Kijk bijvoorbeeld eens met een ander oog naar het zo zorgvuldig ontworpen en geproduceerde dienblad Sandpaper tray, de FlexVase met zijn mooie basis plus drie verschillende halzen / opzetstukken, de Fibonacci kussens met hun prachtige grafische patronen en de twee verschillende krukjes; kukje 1 Wrapped (Ingewikkeld) van Floris Hovers en krukje 2 Strap Stool van Bram/Stijn. Al deze design meubels en woonaccessoires zijn te koop in de webshop van gimmii voor Dutch design.
Vij5 Strap Stool Kruk Dutch Design meubels Gimmii Webshop Woonkamer Project

Woonkamer en project beauties


Deze design meubels van Vij5 komen goed tot zijn recht in iedere woonkamer, maar ze mogen natuurlijk ook in iedere andere kamer in je huis. Voor projecten zijn de producten van deze prachtige foto's ook heel geschikt. Neem voor grotere hoeveelheden of overleg voor een project vooral contact op met info@gimmii.nl of bel 030-2540811. Wij helpen graag!

Volgende lezen

Meshmatics lamp van Rick Tegelaar - gimmii
Fashion & Design festival Arnhem (FDFA) - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.