kleur

Vazen met een kick van Studio Elke van den Berg

Vazen met een kick van Studio Elke van den Berg - gimmii
Check deze vazen met de simpele maar perfecte naam: Vaas kleur, van Studio Elke van den Berg. Bij deze ontwerpster en kleurfanaat bij uitstek, denk je in eerste instantie aan haar ontwerpen van porselein, zoals haar klokken, waterkan insect met kopjes of unieke gieters in de mooiste kleurencombinaties.

Vaas kleur

Ik ben ook groot fan van de voor haar specifieke tinten, waarin ze toch altijd blijft doorontwikkelen. Maar hier koos ik voor de 'vaas kleur', omdat die er zo lekker uitspringt in je interieur. Deze porselein vazen kleur gooien het over een hele andere boeg. Elke van den Berg koos hier voor wit porselein als basis; uniek binnen haar collectie. Qua vorm creeërde zij  3 modellen, te beginnen met model S met een mooie slanke hals. Model Medium is hoog en stevig en de Large versie rond en groots. Mét een flink kleuraccent in felgroen, donkergeel of felgeel.

Mix en match S, M en Large

Perfect alleen te gebruiken als statement in je slaapkamer, studeerkamer of keuken en woonkamer natuurlijk. Maar ook heel mooi te mixen en matchen samen. Ben je net zo enthousiast als ik, kijk dan in de Gimmii shop. Vaas kleur S €59, Vaas kleur M €69 en Vaas kleur L €89. GIMMII Elke van den Berg vaas 3 kleuraccent felgeel 89euro GIMMII ELKE van den Berg vaas 1 kleuraccent fel groen 59 euro Elke van den Berg vaas kleur compilatie  

Volgende lezen

ZOOM IN bank laat je even stil staan - gimmii
Notenhouten tafels met epoxy van VANOUDS - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.