creativiteit

Eindeloos creatief met Tatlin

Eindeloos creatief met Tatlin - gimmii
Creativiteit de vrije loop laten kan niet vroeg genoeg beginnen. En dan het liefst met pure materialen en onderdelen die eindeloos te combineren zijn. Maar dat ze ook geen vervuiling in de inrichting van je huis zijn is ook wel fijn. Dat Kidsonroof met dat concept wel raad weet bewezen zij al met het Trojan Horse en het Cocorico fornuis, om er maar een paar te noemen. Hun creatieve kartonnen Tatlin magneten zijn ook weer fantastisch uitgedacht.

Geen geklieder met Tatlin

Experimenteren met knutselmateriaal en een kwast en lijm is te gek natuurlijk. Maar met Tatlin heb je veel minder geklieder. Het zijn 288 kartonnen magneten in mooi gekozen kleuren waarmee je oneindig veel vormen zoals poppetjes, huizen, dieren, landschappen, maar ook fantasieobjecten kunt maken. Alles kan en alles mag! Als ondergrond is de koelkast erg geschikt, maar een muur kan ook.

Tatlin stimuleert fantasie & ontwikkeling

Het Tatlin pakket bestaat uit een doos met  4 vellen van 16 x 16 cm met de genoemde 288 magneten. Als extraatje is een poster toegevoegd met 20 voorbeelden zoals boten, bergen en beestjes. Om je een beetje op gang te helpen. Speelgoed dat de fantasie en ontwikkeling prikkelt en stimuleert met minimale rommel en maximale gezelligheid. Tatlin magneten van kidsonroof De naam Tatlin komt trouwens van de Russische schilder en architect Vladimir Tatlin. Verkrijgbaar voor € 26,50 via kidsonroof. Stimuleer de fantasie met Tatlin magneten van kidsonroofTatlin magneten van karton van kidsonroof  

Volgende lezen

Wandtapijten die goed voelen - gimmii
Compacte werkplek - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.