bankje

Speels minimalisme van EENVIER

Speels minimalisme van EENVIER - gimmii
Marleen de Puydt & Olivier Paar vormen samen EENVIER. We troffen ze in Milaan bij de expositie van Tuttobene met hun prachtige, simplistische Stool. Krukken handgemaakt van licht hout die in allerlei variaties te leveren zijn. Zo heb je een kinderkruk, een kruk met een minimalistisch kussen, een kruk met een gespannen zitting, gekoppelde krukken die een bankje vormen of een side table. Multifunctioneel, speels en zowel binnen als buiten te gebruiken.
krukjes EENVIER

Stool en Boxcabinet van EENVIER


De Stool van EENVIER geeft duidelijk de visie van dit ontwerpduo aan. "We staan voor essentiële vormen en zoeken naar de basis in dagelijkse gebruiksvoorwerpen." Wij vinden dat het ze gelukt is. In Milaan vielen ze op door hun 'onopvallendheid'. Ze hadden een sobere, strakke en een minimalistische presentatie tussen alle andere ontwerpen.
Naast de Stool ontwierp EENVIER ook hun Boxcabinet. Een volledig handgemaakte kistkast. "Een monnikenwerk" noemde de Puydt dit project maar het resultaat is verbluffend. Een modulaire, stapelbare kast gemaakt van kisten. De kisten passen perfect in elkaar en worden gesierd door diverse materialen. Speels, gedurfd en multifunctioneel!
Krukjes GimmiiKrukjes GimmiiStool EENVIERstool EENVIER Nanda Rave Gimmiistool EENVIER Nanda Rave Gimmiistool EENVIER Nanda Rave Gimmiiboxcabinet EENVIERStool EENVIERBoxcabinet EENVIERBoxcabinet EENVIERBoxcabinet EENVIEREENVIER tuttobene Milaan
productfoto's: Willem DePuydt
foto's Milaan: Gimmii | Nanda Rave

Volgende lezen

Lotty Lindeman & Wouter Scheublin - gimmii
Split mirror - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.