kampvuur

De King van de tuinhaarden

De King van de tuinhaarden - gimmii
Je binnen wentelen in winterse knusheid is natuurlijk top, maar lekker gezond gezellig buiten vertoeven met vrienden of je gezin is het toch helemaal? Juist daarvoor is de Smokestack tuinhaard van Frederik Roijé. Deze vuurkorf is geïnspireerd op de archetypische fabrieksschoorsteen. Vuurtje stoken heeft nogal eens als bijverschijnsel dat je zo naar rook gaat ruiken, maar dat is hier opgelost door de prachtige vormgeving van wel 2 meter hoog.
De Smokestack verwijst verder naar herinneringen uit het verleden. De schoorsteen als grote en imposante reus in het landschap en symbool van de vooruitgang. Smokestack is door zijn hele voorkomen minstens zo imposant.
Verkrijgbaar in onze shop voor € 995, inclusief gratis verzending.
Smokestack buitenhaard cortenstaal - Frederik Roijé

Smokestack tuinhaard


Smokestack is vervaardigd uit Cortenstaal. Bij levering zie je eerst een blanke staalkleur. Cortenstaal corrodeert namelijk en krijgt pas na verloop van tijd zijn kenmerkende, roestbruine kleur, waardoor er een duurzame beschermlaag wordt gevormd. De platen zélf roesten overigens niet. Het is alleen het oppervlak van het staal dat corrodeert.
In de haard zelf is een plaat aangebracht waarop het vuur wordt gestookt en waardoor de as eenvoudig te verwijderen is. De tuinhaard wordt als pakket geleverd en mag je zelf nog in elkaar zetten. Maar dat is part of the fun om daarna te kunnen genieten van  überknusse  winteravonden.
Kijk ook in de shop naar de grill die er bij is gekomen. Want met een beetje eten erbij kun je het nog veel langer volhouden.
Smokestack cortenstaal tuinhaard - Frederik RoijéSmokestack tuinhaard - Frederik RoijéSmokestack buitenhaard - Frederik RoijéSmokestack tuinhaard detail - Frederik RoijéSmokestack - Frederik Roijé
De Smokestack is verkrijgbaar in onze shop voor € 995, inclusief gratis verzending.

Volgende lezen

Perfect design van Imperfect Design - gimmii
Ninebyfour -Welovelamp- lamp - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.