Frederik Roijé

SkyLight hanglamp van Frederik Roijé

SkyLight hanglamp van Frederik Roijé - gimmii
Stadsliefhebbers opgelet! Met de SkyLight hanglampen van Frederik Roijé bouw je je eigen skyline boven de eettafel. Met drie afmetingen in vijf verschillende kleuren kan je het zo bont maken als je wilt. Je kunt de lampen keurig naast elkaar hangen, maar spelen met tussenruimtes en hoogteverschillen levert een skyline op waar metropolen zoals New York, Hong Kong en Amsterdam nog een puntje aan kunnen zuigen!
Er zijn drie formaten, de One, Two en Three. Deze zijn alledrie verkrijgbaar in wit, antraciet en goud. Daarnaast worden ze ook allemaal in een eigen speciale kleur geleverd. De One in Copper green (kopergroen), de Two in Brick brown (steenbruin) en de Three in Metal blue (metallic blauw). Geleverd inclusief plafondkapje en een zwart snoer van 2 meter lengte.
Frederik Roijé - SkyLight hanglamp

SkyLight...schijn een lichtje op mij! ♫♪♩


Wat de SkyLight ook bijzonder maakt, naast alle configuratiemogelijkheden, is dat het licht niet alleen vanuit de onderkant schijnt, maar ook uit de bovenkant van de lamp komt via een lange smalle cilinder.
De prachtige Skylight hanglampen zijn allemaal net zo lang, alleen verschilt de lengte van de dikke en dunne gedeeltes. Alle varianten hebben een diameter van 7,3 centimeter en zijn 50 centimeter hoog.
Bij 5 skylight lampen krijg je standaard 5 losse ronde pendels, maar je kunt ook een luxe plafondpendel bestellen voor €175.
De SkyLight is te bestellen in onze shop voor Dutch Design. Prijzen beginnen bij €99,-.
Frederik Roijé - SkyLight hanglamp Frederik Roijé - SkyLight hanglamp Frederik Roijé - SkyLight hanglamp Frederik Roijé - SkyLight hanglamp
Frederik Roijé - SkyLight hanglamp goud  Frederik Roijé - SkyLight hanglamp

Over Studio Frederik Roijé


Studio Frederik Roijé is een internationale ontwerpstudio. Zijn producten vertellen stuk voor stuk een boeiend verhaal. Frederik studeerde af aan de Design Academy in Eindhoven waarna hij stage liep bij gerenommeerde ontwerpstudio’s zoals Piero Lissoni en Marcel Wanders. Daarna begon hij zijn eigen collectie die inmiddels bestaat o.a. uit design meubels, design verlichting en woonaccessoires, zoals de Smokestack buitenhaard, Wall of Flames kandelaar en Storylines boekenplank.
Gimmii is officieel dealer van Frederik Roijé. Bestellingen vanaf €75 worden gratis verzonden. Voor alle producten geldt een retourgarantie van 14 dagen. Heb je vragen over dit label of een van de producten? Chat met ons via de chatfunctie, stuur een e-mail naar info@gimmii.nl of bel ons op +31(0)30-2540811. Wij helpen je graag ♥

Volgende lezen

Route Dutch Design Week: If not us, who then - gimmii
Hemelse UFO lampen - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.