Toffe peer geeft led en sfeer

Toffe peer geeft led en sfeer - gimmii
Onlangs ontwikkelde interieurdesignstudio Moodmakers een verlichtingslijn die het milieuvriendelijke karakter van led combineert met de warme uitstraling van de vertrouwde gloeilamp: de Sfeerpeer! Omdat ze te trots zijn om deze toffe peren alleen voor zichzelf te houden, mogen ze de wijde wereld in. Hier het verhaal.

Sfeerpeer geboren uit nood


Eric van Moodmakers legt uit: "Zoals alle grote uitvindingen, is de Sfeerpeer uit nood geboren. We zijn groot fan van het duurzame en milieuvriendelijke karakter van led, maar deze efficiënte lampjes staan niet bepaald bekend om hun warme uitstraling. Omdat verlichting bepalend is voor ieder interieur, besloten we ons voor dit project dan ook te richten op productontwikkeling in plaats van ontwerp."
Sfeerpeer SP45 Moodmakers

Led lamp met warme uitstraling


Dit uitstapje resulteerde in de Sfeerpeer: deze verlichting verbruikt een fractie van wat een gloeilamp verbruikt, zonder dat het ten koste gaat van de sfeer, warmte en gezelligheid in huis. Daarnaast zijn de Sfeerperen dimbaar. Er zijn  verschillende varianten beschikbaar, dus voor ieder project of iedere lamp is er een Sfeerpeer!
Wij vinden eigenlijk dat elke lamp wel een van deze peren verdiend, vandaar dat ze zijn opgenomen in de Gimmii collectie. Kijk snel in de Gimmii shop.
Led peer 60 E27 van Moodmakers-Gimmii
Sfeerpeer SP60 Moodmakers
Sfeerpeer 64 e27 Moodmakers Gimmii
Led bulb SP64 by Moodmakers which gives warm light
Sfeerpeer 95 E27 de Moodmakers-Gimmii
Atmosphere bulb SP95 by Moodmakers
 

Volgende lezen

Flow rocking chairs van Dirk van der Kooij - gimmii
NIKOLAMP TESLA hanglamp - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.