goud

Savi hanglamp van klei voor een natuurlijke touch

Savi hanglamp van klei voor een natuurlijke touch - gimmii
Met deze Savi hanglamp van Cotton & Clay, daar kunnen wij wat mee. Ik houd in de basis van een relatief strak en minimalistisch interieur, maar om het geheel niet te kil te maken kies ik voor elementen met opvallende vormgeving, uitgesproken kleuren of natuurlijke materialen. Hout is goed, maar dus ook bijvoorbeeld deze hanglampjes van klei. Ze zijn namelijk ongeglazuurd en verzorgen samen met het linnen snoer een natuurlijke feel.

Handgemaakt


Een oude keramische techniek vormt de basis voor deze hanglamp Savi. Ieder kapje wordt door Cotton & Clay met de hand gemaakt op een draaischijf. De klei wordt gebakken zonder glazuur, voor die gewenste uitstraling waar ik het net over had. De fitting met trekontlaster is gekozen in zilver goudkleur voor een spannend accent. De bedoeling van Eliska & Arlette is dat Savi zich in elke ruimte thuis voelt.
Savi nr 1 en 2 Cotton & Clay Gimmii

Savi hanglamp


Hang de Savi's bijvoorbeeld als trio naast elkaar boven je eettafel of in een groepje. Maar hij is ook heel blij boven een bijzettafel of je werkplek. Aan de muur heeft hij ook plezier; plaats een haak en drapeer hem zoals jou goeddunkt.

Lichtadvies


Cotton & Clay geeft er ook lichtadvies bij: "Wij adviseren een klein, helder kogellampje (E14) als je veel licht wil om bijvoorbeeld te werken. Een reflectorlamp (met een zilveren zijkant) geeft ook mooi helder licht, dit is leuk wanneer je het lampje bijvoorbeeld boven een bijzettafeltje hangt en gericht licht wil hebben op het tafeltje. Ook kan het leuk zijn om er een lampje in te hangen met een kooldraad, dit licht is vaak geel van kleur, maar het lampje zelf is mooier om te zien dan de andere twee opties".
De Savi hanglamp is nu te koop in de Gimmii shop in 3 varianten; Savi 1 heeft een diameter van circa 13 cm, Savi 2 van circa 9 centimeter en het kapje is iets langer van vorm, Savi 3 heeft een diameter van circa 12 cm. Welke Savi je ook kiest, hij is altijd uniek van vorm, handgemaakt en met een eigen natuurlijk karakter voor €99.
Savi nr 1 Cotton & Clay pendantjpg
Savi nr 2 Cotton & Clay pendant Gimmii
Savi nr 3 hanglamp klei Cotton & Clay Gimmii
Savi hanglamp nr 1,2,3 Cotton & Clay te koop Gimmii
Savi hanglamp Cotton & Clay te koop Gimmii Savi nr 1 en 2 Cotton & Clay Gimmii Savi nr 2 detail Cotton & Clay €99 Gimmii Savi nr 3 detail Cotton & Clay hanglamp Savi nr 1 detail Cotton & Clay hanglamp Savi lamp Cotton & Clay

 

Volgende lezen

Shaped, dialogue between motion & matter - gimmii
Raz en Marquess van Jess - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.