boekenkast

REK boekenkast junior van Reinier de Jong

REK boekenkast junior van Reinier de Jong - gimmii
Ondanks de iPad en de talloze peuter-apps is het tweejarig zoontje van de Rotterdamse ontwerper Reinier de Jong dol op zijn boekjes. Natuurlijk liet hij ze overal in het huis slingeren en lag de doos met boeken geregeld ondersteboven.

(de) Jong geleerd

Het was dus tijd voor zijn eigen boekenkast. En over het ontwerp voor een kinderboekenkast hoefde hij niet lang na te denken. Dus voor zijn tweede verjaardag heeft Reinier REK junior gemaakt, een verschaalde versie van de REK boekenkast. Net als het origineel kun je REK junior in- en uitschuiven om de gewenste hoeveelheid ruimte te creëren.

REK boekenkast animatie - Reinier de Jong

REK junior is volledig van populierenhout gemaakt. Populieren is niet alleen een lichte houtsoort maar ook zeer duurzaam (het groeit snel en wordt geoogst uit verantwoord beheerde bossen in Europa) en het is uiteraard ook 100% biologisch afbreekbaar. Het hout wordt afgewerkt met een organische lijnzaadoliewas. REK boekenkast maten - Reinier de Jong REK junior is er in twee maten. De grootste meet 160 x 128 x 24 cm (l x h x d) en weegt 72 kg. De kleine variant meet 126 x 100 x 24 cm (l x h x d) en weegt iets minder met zijn 48 kg. REK boekenkast junior en de originele REK kunnen direct bij ontwerper Reinier de Jong besteld worden. REK boekenkast junior - Reinier de JongREK boekenkast junior 01 - Reinier de JongREK uitschuifbare boekenkast - Reinier de JongREK kast junior - Reinier de JongREK boekenkast - Reinier de Jong Fotograaf: Peter van Dijk

Volgende lezen

Industriële natuurtafel van Kranen/Gille - gimmii
Kamperen in de stad - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.