carpet

re-vive van rENs & Desso in Milaan

re-vive van rENs & Desso in Milaan - gimmii
Wat hebben we het goed gehad in Milaan en wat hebben we veel gezien! Mooie producten, leuke designers en prachtige verhalen. De komende tijd nemen we je mee terug naar de leukste plekken, te beginnen bij rENs en Desso tijdens Ventura Lambrate. Hier zie je hoe prachtig het is als een groot bedrijf designers een kans geeft om hun verhaal te vertellen. Wij spraken Stefanie van rENs. Neem een kijkje in hun tijdelijke 'atelier' in Milaan. Re-vive!
rENs Desso Milaan

Re-vive, carpetten krijgen een nieuw leven!


Het designer duo Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren verft carpetten van oude collecties van Desso in de kleur rood. Zij doen dit op ambachtelijke wijze. Rood staat voor liefde en passie, maar het is ook een signaal kleur. Een signaal dat veel afgeschreven materiaal hergebruikt kan worden. De rode kleurschakeringen brengen je van het oude carpet in een nieuwe tijd. Dit schaduweffect vinden wij grandioos, net als het concept en de uitvoering!

Gimmii webshop


Graag supporten wij rENs en dit prachtige en milieuvriendelijke carpet Re-vive door hem op te nemen in de Gimmii shop. Kijk snel welke variant je het mooist vindt. Foto's credit Nanda Rave, Gimmii.nl.
rENs Desso MilaanrENs Desso MilaanrENs Desso MilaanrENs Desso MilaanrENs Desso MilaanrENs Desso MilaanrENs Ventura LambraterENs Ventura LambraterENs Ventura LambraterENs Desso Milaan Nanda RaverENs Desso MilaanrENs Desso Milaan
© Gimmii Magazine | Nanda Rave

Volgende lezen

Milaan, we zijn onderweg! - gimmii
Black gold - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.