banken

Sweet sixteen van Pode

Sweet sixteen van Pode - gimmii
Vorige week was Gimmii in de Toonkamer in Utrecht bij de presentatie van de nieuwe 2011 collectie van Pode. Dit merk is het in 2008 geboren kleine broertje van Leolux. Pode staat voor fris, strak Dutch Design voor de wat jongere doelgroep. De presentatie was geen relaunch van het merk, maar meer een sweet sixteen. Een feest van groei en een veelbelovende toekomst!

Plot bank van Ontwerpduo voor Pode

De nieuwe collectie kwam goed tot zijn recht in de prachtige locatie. We lichten de Plot bank van Tineke Beunders en Nathan Wierink, ofwel Ontwerpduo, er even uit. De mosterdgroene Plot bank van Ontwerpduo voor Pode, zoals tentoongesteld, zal een echt statement in je kamer zijn. De grijze variant is juist weer een strak duidelijk basiselement, waarmee je eindeloos kunt combineren.

Plot, Dot en Pause

Heel mooi is ook de combinatie van de Plot bank, met de kussens Dot en (één van mijn persoonlijke favorietjes) een setje 'Pause' oefen/tafeltjes van Beunders en Wierink. Het onderstel van de Plot kan afwijkend van de zitting bekleed worden. Ook de poten kun je bijvoorbeeld van leer voorzien. Een bank die je dus naar eigen smaak kan 'pimpen'. Sinds vandaag verkrijgbaar in 2,5 zits, 3 zits, 3,5 zits en als poef. Materialen kunnen stof, leer of stof/leer combinaties zijn. Een Plot poef is er vanaf € 650,- en een Plot bank vanaf € 1795,-.

Volgende lezen

Winebrick wijnrek van Stephan Siepermann - gimmii
Scholten & Baijings in Stedelijk Museum 's Hertogenbosch - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.