deken

Duurzaam en zacht By Mölle

Duurzaam en zacht By Mölle - gimmii
Met veel passie voor interieur, design én hun ambitie om mee te willen werken aan een duurzame wereld startte de Nederlandse zusjes Eveline en Marianne Maat in 2011 hun eigen label: By Mölle. De showroom van By Mölle is gevestigd in een molenaarswoning. De molen naast de showroom zien Eveline en Marianne als een natuurlijke hulpbron die hen enorm inspireert.

Natuurlijke materialen

Alle producten van By Mölle zijn gemaakt van natuurlijke materialen. De wol die gebruikt wordt voor de plaids en kussens is afkomstig van Noord- Europese schapen die met veel zorg worden behandeld.

Nieuw leven voor jouw versleten spijkerbroek

Met versleten spijkerbroeken weten Eveline en Marianne ook wel raad! De ritsen en knopen worden verwijderd en de vezels van het spijkergoed worden opnieuw gesponnen. Van dit garen maken de zusjes unieke kussens en plaids. Het denim geeft de woonaccessoires een stoere uitstraling en voelt wonder boven wonder vrij zacht aan. Plaids op ladder van By Mölle

Koude winteravonden

De koude winteravonden staan weer voor de deur. Niets is lekkerder dan lekker wegkruipen op de bank met een heerlijke warme deken. Zelf ben ik helemaal verliefd op het superzachte en heerlijk warme wollen plaid “Veluws Heideschaap blanket”, bestaande uit 100% wol (80% Nederlands en 20% ‘southdown’). Ook de “Mill Blanket” ( (100% Scandinavische wol) en de “Jacob Blanket” (50% Britisch Jacob Wool en 50% Mohair) zijn bij mij favoriet tijdens een koude winteravond.

Mooie prijzen

De producten zijn prachtig, er zit een mooi verhaal achter elk product, de zusjes zijn erg aardig én... deze duurzame producten zijn nog betaalbaar ook! Het “Denim Cushion” van 50 x 50 cm kost bijvoorbeeld €69,95. En zo’n fijne, zachte, 180 cm x 140 cm deken zoals de “Mill Blanket” kost €139,-. Dat valt toch reuze mee? Chucky-throw-ByMolleDenim-CushionGraphite-ByMolleDenim-LightBlue-Throw-ByMolleDenim-ThrowJacobBlanketBlueKussens-ByMolleMillBlanket-greyVeluwsHeideSchaap

Volgende lezen

Ziel - gimmii
Sweet like candy - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.