hanglamp

Pixoss lamp van M.OSS design

Pixoss lamp van M.OSS design - gimmii
Ruim baan voor de Pixoss lamp van M.OSS design. De prachtige Serville tafel van Marcel Ossendrijver van M.OSS design schitterde al in Gimmii. Zijn misschien nog wel mooiere lampen wilde ik eigenlijk voor mijzelf houden, maar dat blijkt onmogelijk. De MOSS design Pixoss lamp krijgt dus zijn plek in de spotlight, omdat hij eerder deze week al zo mooi zijn kopje liet zien tijdens ons verhaal over de nieuwe ISH. textielcollectie van Mae Engelgeer.


Pixoss lampen en een Sputnik tafellamp met fluor snoer van M.OSS Design

Pixoss lamp; happy kleuren & happy details


De Pixoss lampen geven je gelijk een warm, happy gevoel. De unieke, eigen stijl van M.OSS design druipt er vanaf. De combinatie van pure minimalistische vormen, met sprekende vergrijsde pastel kleuren in combinatie met blankhout. Maar het zijn ook de details die het hem doen. De snoeren kun je bijvoorbeeld laten knallen. De Pixoss hanglampjes hebben een super mooi element met MOSS logo aan het snoer meegekregen. Met dit stylische detail hang je je Pixoss op een bijzonder manier op de juiste hoogte.
Pixoss tafellamp van M.OSS Design Marcel Ossendrijver

Pixoss hanglamp & tafellamp


De lampen van M.OSS design zijn net één grote familie. Het gebruik van één object uit de serie versterkt de kracht van de anderen. De Pixoss hanglamp is fantastisch te combineren met de Pixoss tafellamp. Door de kleurstelling, de eenvoud en de flexibiliteit zijn ze zo makkelijk in te passen in je interieur. Heerlijk!   Tafellamp Pixoss van M.OSS Design Marcel Ossendrijver

Dutch design


Het werk van Marcel Ossendrijver heeft Scandinavische invloeden, maar wordt volledig (met de hand) in Nederland gemaakt. We love it! Check snel de Gimmii shop voor de Pixoss lampen of andere lampen van M.OSS design. Mocht jouw favoriete kleur en niet tussen zitten, mail of bel dan snel met Gimmii via info@gimmii.nl of 030-254 08 11.
Pixoss lamp van M.OSS Design bij de Textielcollectie ISH van Mae EngelgeerPixos hanglamp en tafellamp van M.OSS Design in interieur

Volgende lezen

Bloos je mee? - gimmii
Diamonds are a girl's best friend - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.