3D

Onderwaterwereld met Radiolaria

Onderwaterwereld met Radiolaria - gimmii
De MIKRO/MAKROKOSMOS presentatie van Bernotat & Co met daarin als sterren de lampen Radiolaria mogen wij jullie ook niet onthouden. Laat jezelf meenemen in een onderwaterwereld waar organismen tevoorschijn komen en weer verdwijnen. Vergeet vooral ook niet de video te bekijken.

Lampen Radiolaria


De Salone del Mobile, Milaan installatie bestond uit de lampen aangevuld met een video geïnspireerd door microscopische organismen. De collectie Radiolaria lampen zijn gemaakt van 3D gehaakt textiel. Doe je de lampen uit dan wordt je getrakteerd op een bijzonder glow-in-the-dark effect. Special guest appearance bij de prestatie was weggelegd voor Chair Wear Knit-Net. Check voor alle bijzonder stoelcovers van Bernotat & Co snel de Gimmii shop.
Lampen-Radiolaria_Milaan_Bernotat_Co_foto_GimmiiJPGPresentatie_mikromakrokosmos_Bernotat_Co_foto_GimmiiRadiolaria_Bernotat_Co foto Nanda Rave voor GimmiiLampen-Radiolaria_Milaan_Bernotat_Co_foto_GimmiiJPGHanglampen-Radiolaria_Bernotat_Co_foto_GimmiiLampen-Radiolaria_Bernotat_Co_foto_GimmiiChair_wear_Bernotat_Co_foto_Nanda_Rave_Gimmii
Foto's: Nanda Rave voor Gimmii.nl

Volgende lezen

Vij5 in Milaan, geef je ogen de kost! - gimmii
De Vorm, puur design met een goed verhaal - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.