koper

MUUS muursieraad van Fraaiheid

MUUS muursieraad van Fraaiheid - gimmii
MUUS muursieraad van Fraaiheid. Dit concept en ook de uitvoering is wel zo geniaal, dat ik erover moét schrijven... We noemen schilderijen wel eens sieraden op je muur, maar de architecten (en productontwerpers) Daniel, Sjoerd en Rikjan wilden een echt sierraad. En dan niet om iets gewoon een beetje mooier te maken. Nee, om een muur die zelfs als lelijk wordt ervaren juist om te toveren tot een juweeltje.

Alternatief voor het plamuurmes


Iedereen heeft wel een muur met gaatjes van vorige bewoners of eerdere creatieve uitspattingen. Ik moet toegeven dat ik zelf altijd een enorme drempel over moet voordat ik weer een gaatje boor. Maar dit ontwerp van Fraaiheid helpt wel echt een handje. Niet meer denken in definitieve schade. Als een sieraad markeert MUUS juist die lege plek die kan ontstaan. Een super alternatief voor het plamuurmes dat gebruikerssporen doet verdwijnen!
MUUS muursieraad van Fraaiheid schommel

MUUS muursieraad: balans, schommel en sprong


Het idee achter MUUS muursieraad zit dus wel snor. De verdere uitvoering van het design doet hier wat ons betreft niet voor onder. De MUUS-serie bestaat uit drie figuren die allemaal iets te maken hebben met Fraaiheid en vrijheid. Een op één stoelpoot balancerende waaghals, een schommelende vrouwfiguur en een man die een sprong in het diepe waagt. Allemaal prachtig vormgegeven.

Koper muursieraad


De figuren zijn gemaakt van koper en afhankelijk van de omgeving waarin je ze ophangt, verouderen ze op een natuurlijke manier. Fantastisch voor aan je eigen muur, maar ook heel leuk als cadeau…elke MUUS wordt namelijk geleverd in een stijlvol sieradendoosje met een koperen schroef, afstandshouder en plug.
Zo mooi dat ze niet in de Gimmii shop mogen missen. Prijs €39,95. Helaas zijn de MUUSen vanwege productieproblemen een tijdje niet leverbaar.
MUUS muursieraad sprong designer Fraaiheid
muursieraad MUUS balans designer Fraaiheid
MUUS muursieraad schommel, designer Fraaiheid
MUUS fraaiheid sprong wand
MUUS muursieraad koper balans designer Fraaiheid
MUUS muursieraad balans doosje
MUUS muursieraden collectie designer Fraaiheid

Volgende lezen

BOOOM! Zo ziet de ICEBAR er uit dit jaar - gimmii
Speciale sets van Studio Elke van den Berg voor Gimmii - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.