hotel

MINI ICEHOTEL met Wouter Biegelaar

MINI ICEHOTEL met Wouter Biegelaar - gimmii
Vanwege zijn succesvolle optreden vorig jaar en zijn kunde om een goede slag te maken van ontwerp naar de uitvoering is  'onze Wouter Biegelaar'  dit jaar gevraagd om, jawel, de Luxury suite van het ICEHOTEL te bouwen. Hij zal dit varkentje wassen samen met architect Victor Tsarski in opdracht van het automerk MINI. Het ontwerp van deze suite is van niemand minder dan het DesignworksUSA team - normaal verantwoordelijk voor designs van BMW en MINI- en de hoofddesigner van het ICEHOTEL.

MINI ICEHOTEL

De deluxe suite ofwel MINI Evolutions is 49 m2 groot en daarmee de grootste kamer van het ICEHOTEL met plafonds die ook een meter hoger zijn dan bij de andere kamers. De bekende MINI vormen worden gecombineerd met de omgeving van het ICEHOTEL en het thema: de evolutie van huisvesting. Als sneak peek hier alvast was schetsen van de kamer.

Zelf leren ijsboetseren

Ook kunnen we alvast verklappen dat als je een nachtje blijft slapen,  je een privé sauna en verwarmde relaxruimte tot je beschikking hebt, plus een cursus ´ijsboetseren´met professionele ijskunstenaars en de four wheel drive MINI Countryman. De bouw start bijna en het hotel zal open zijn van 20 december 2013 tot het is april 2014 weer smelt en zijn weg vindt als rivier de Torne.  Nu is het wachten op de eerste echte foto´s. MINI-ICEHOTEL-Urban-Cave-Painting-ontwerpschetsenMINI EVOLUTIONS ICEHOTEL verhaallijnIJs Icehotel Zweden

Volgende lezen

Lichtbloem van Coens - gimmii
Bezinning door Dutch Invertuals - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.