Mini hanglamp is mooi minimalisme met dubbele functie

Mini hanglamp is mooi minimalisme met dubbele functie - gimmii
We hebben een nieuw product in de Gimmii shop! De hanglamp met de naam 'Mini' van het Nederlandse label Stilst. De naam slaat zowel op het formaat als op de 'minimalistische' vormgeving. We zijn natuurlijk enthousiast en willen je graag vertellen waarom we hem in de shop hebben gekozen.

Bij de Mini hanglamp draait het allemaal om licht


Reinier de Jong van Stilst legt uit: "Bij de Mini hanglamp draait het allemaal om het licht. Want dat is toch waar het bij een lamp om gaat. En ondanks zijn minimalistische look maak je er wel een statement mee in elk eigentijds interieur. Zowel individueel als gegroepeerd. Denk bijvoorbeeld aan een paar Mini hanglampen netjes op een rij boven een eigentijdse dressoirkast. Of gegroepeerd in verschillende hoogtes boven een moderne salontafel. Of als leeslampje boven je bed. Maar ook in keukens en badkamers doen ze het uitstekend."
Stilst Slim Shelf Bedside Pendant Mini Black White Gimmii Dutchdesign Shop

Twee manieren van gebruik


Helemaal leuk is dat je de Mini hanglamp op twee manier kunt gebruiken. Allereerst met een verholen lampje die naar beneden schijnt, maar ook met een lamp in het zicht die rondom schijnt. Met een klein klosje kun je de fitting in het hout daarvoor op de juiste hoogte stellen.

Transparant hout, dekkend wit of zwart


Reinier de Jong van Stilst vervolgt: "De Mini hanglampen zijn gemaakt van essenhout, een Europese hardhoutsoort die bekend is vanwege zijn prachtige tekening en zijn enorme veerkracht. Er zijn drie afwerkingsopties bij deze houten lamp: dekkend wit, transparant of mat zwart. Bij de matzwarte variant is de oppervlakte eerst geborsteld waardoor diepe nerven een prachtige textuur geven."

Led


Extra informatie: De Mini hanglamp heeft een kleine fitting (E14) en twee meter snoer. Een lampje en plafondkap zijn niet inbegrepen. Voor de verholen lichtbron is het alleen toegestaan om led lampen te gebruiken. Gloeilampen zijn uitdrukkelijk niet toegestaan vanwege warmte-ontwikkeling. We raden Philips LED T25 1,7W E14  lampen aan (136Lm). De prijs van 1 Mini hanglamp is €39 per stuk. Kijk snel in de gimmii shop.
Stilst Minimalist Pendant Mini Dutch Design Gimmii
Hanglamp Mini Reinier De Jong Zwart Minimalisme Mini Hanglamp Transparant Hout Minimalisme Gimmii Mini Hanglamp Zwart Stilst Gimmii Shop Reinier De Jong Stilst Hanglamp Mini Wit Gimmii Stilst Mini Hanglamp Wit Gimmii Stilst Reinier De Jong Mini Pendant Wood Dutchdesign Gimmii

Volgende lezen

Wit minimalisme geïnspireerd op scheepslampen - gimmii
Gimmii goes Milan, Ventura Lambrate, Milaan part 1 - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.