Grafisch Design

Kleurrijke kussens met grafische vlakken

Kleurrijke kussens met grafische vlakken - gimmii
Ontwerpster Marlies Spaan is vooral bekend vanwege haar textielcollectie MeS. Begin dit jaar, sloeg zij de handen ineen met het Nederlandse merk Spectrum Design. Het resultaat is een kleurrijke kussencollectie om je bank nét dat extraatje te geven.

Kussens Spectrum in vier kleurlijnen

De collectie bestaat uit vier verschillende kleurlijnen: groen, roze, geel en blauw. Elke kleurlijn heeft twee maatjes: 35x52 cm en 41x61 cm, met elk een andere indeling van de vlakken. Het grote kussen bestaat uit vier stroken, waarvan één leder is en de andere drie van verschillende stoffen. Het kleine kussen bevat één vlak leder en twee stoffen waarvan één met een vrolijk, opvallend motief.

Verrassing!

De achterkantjes van de kussens zijn uitgevoerd in een uni stof, maar niet getreurd; de achterkant is alles behalve saai! De contrasterende, felle, stoere rits maakt ook deze zijde van het kussen spannend! Kussens Spectrum Marlies Spaan

Comfort

Met een dikte van ± 11 cm zijn de zachte, maar ook stevige kussens zeer geschikt als ondersteuning voor je rug in een bank of fauteuil.

Kwaliteit

Alle toegepaste materialen zijn van hoge kwaliteit; ook de binnenkussens. Deze laatste bestaan uit dons en veren. De kussens die Spectrum Design gebruikt worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de strengste Europese kwaliteitseisen. Denk aan diervriendelijkheid en geschiktheid voor mensen met allergieën. Roze kussens Spectrum Marlies SpaanGroene kussens Spectrum Marlies SpaanKleurrijke kussens Spectrum design grafische vlakkenKussen Marlies Spaan Spectrum blauw  

Volgende lezen

Sherazade collectie - gimmii
Dekbedovertrek Zeeuws Goed - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.