FlexVaas

Koop nu de FlexVaas en steun 3FM Serious Request

Koop nu de FlexVaas en steun 3FM Serious Request - gimmii

Het Glazen Huis met daarin drie DJ's van 3FM staat dit jaar van 18 t/m 24 december in Eindhoven. Het Eindhovense label Vij5 legde de link tussen het Glazen Huis en hun nieuwe FlexVaas van glas en bedacht een prachtige actie.

FlexVaas van glas
Voor de 3FM Serious Request actie verkoopt Vij5 namelijk de eerste test-productie van de FlexVaas Glas. De volledige winst wordt door hun persoonlijk gedoneerd in de brievenbus van het Glazen Huis in het centrum van Eindhoven!

Beperkte oplage
Deze versie van de FlexVaas is nog niet in de winkels verkrijgbaar, is in beperkte oplage beschikbaar, nét een beetje anders dan het uiteindelijke resultaat en daarmee een unieke mogelijkheid om de fantastische actie van 3FM te steunen!

Te koop via Vij5
De FlexVaas Glas is rechtstreeks bij Vij5 te koop en kost €195,-. De volledige winst wordt gedoneerd aan het Glazen Huis. Een mooi cadeau voor de feestdagen! Wil je een FlexVaas Glas kopen voor deze unieke actie? Neem dan even contact op met Vij5 door een email te sturen naar info@vij5.nl.

Arjan & Anieke van Vij5, maar bovenal de stille slachtoffers van aids, de kinderen die hun ouders hebben verloren aan deze ziekte, zijn je alvast heel dankbaar.

Volgende lezen

Ik heb een toe-toe-toeter - gimmii
No. 3 bench van Floris Wubben - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.