kledingkast

Woodstock Wardrobe van Jeroen van Leur

Woodstock Wardrobe van Jeroen van Leur - gimmii
Dat héle leuke Chanel jurkje, maar ook die hippe Hans Ubbink zijn kleren die je graag wilt showen. Kledingrek Woodstock van Jeroen van Leur geeft je alle ruimte om je favoriete stukken altijd in het zicht te hangen.

For the urban nomads

Woodstock is geïnspireerd op het principe van tentstokken en kan dus heel eenvoudig worden gemonteerd. Het modulaire systeem combineert houten stokken en verbindingsstukken in zwart, wit, sage, koper of goud. Hierdoor is het mogelijk om verschillende combinaties te maken.

Kledingrek Woodstock

Woodstock is direct bij te bestellen bij Jeroen van Leur in de maten small (165 cm x 60 cm), medium (165 cm x 80 cm) en large (165 cm x 100 cm) en kost tussen de  € 350,- (small/hout/kleur) en  € 490,- (large/hout/koper of goud). En net als tentstokken, worden de Woodstock stukken verpakt in een handige reistas. Happy camping! Woodstock kledingrek van Jeroen van LeurWoodstock kledingkast van Jeroen van LeurWoodstock kledingkast van Jeroen van LeurWoodstock kledingkast van Jeroen van LeurWoodstock kledingkast Jeroen van LeurWoodstock kledingkast van Jeroen van LeurWoodstock kledingkast van Jeroen van LeurWoodstock kledingkast van Jeroen van Leur

Volgende lezen

Molenmeubels Windworks - gimmii
Construction lamp van Joost - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.