beweging

Kandelaar M.C.Tangram verandert van vorm!

Kandelaar M.C.Tangram verandert van vorm! - gimmii
Nic Roex oogstte veel lof tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven en de Salone del Mobile in Milaan. Ook bij onze standpresentatie op Woonbeurs 2012 zorgde zijn batsenkruk voor een enorme hoeveelheid lachende gezichten en hebberige handen. Het is dan ook een kruk zoals geen ander! Ben je op zoek naar een kandelaar zoals geen ander, dan ben je ook bij Studio Nic Roex aan het goede adres. Zijn nieuwe kandelaar M.C.Tangram beweegt namelijk en verandert van de ene bijzondere vorm in de andere.

Beweging door gewichtsverlies van kaarsen

Deze unieke kandelaar M.C. Tangram draait gedurende de brandtijd van de kaarsen 360 graden om zijn as. Door gewichtsverlies van de brandende kaarsen wordt een draaiende beweging in gang gezet. Om betekenis te geven aan de beweging, zitten er in het ontwerp vier herkenbare silhouetten verscholen. Een betoverende transformatie van driehoek naar vierkant, trapezium en zandloper.

Kandelaar M.C.Tangram maakt energie zichtbaar

De M.C. Tangram kandelaar maakt door middel van beweging energie zichtbaar. Nic wil laten zien hoe makkelijk je energie kunt gebruiken voor kleine of grootse effecten. "Het zomaar accepteren van wat je ziet, is in mijn werk niet aan de orde. Met de kandelaar M.C. Tangram wordt men met herkenbare en bestaande processen, vormen en technieken geconfronteerd. Door deze op verrassende wijze te combineren en toe te passen, probeer ik mensen bewuster te maken van wat ze zien, zodat ze het object ook daadwerkelijk (willen) begrijpen." Een unieke kandelaar dus, waar je heerlijk alleen óf met een gezellige groep vrienden maar naar blijft kijken. Kandelaar MCTangram van Nic RoexKandelaar MC Tangram van Studio Nic RoexKandelaar MC Tangram van Studio Nic RoexKandelaar MCTangram van Nic Roex

Volgende lezen

Compacte werkplek - gimmii
Dream bench van A BOY´S DREAM - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.