aluminium

Trek maar aan het oogje

Trek maar aan het oogje - gimmii
Dat ik gecharmeerd ben van Sander Mulder ontwerpen, mag misschien al duidelijke zijn. Neem deze minimalistische hanglamp Cyclops van zijn hand: niet alleen mooi om te zien, maar hij combineert ook vorm en functie tot een maximaal niveau.

Hanglamp Cyclops van Sander Mulder


Bij deze hanglamp is zoeken naar welk lichtknopje voor welke lamp verleden tijd: Trek simpelweg de lamp aan het ‘oog’ naar beneden om de lamp uit te schakelen of til hem weer omhoog en de lamp springt recht en schakelt weer aan. De lamp uitschakelen door het licht te breken wordt zo wel heel letterlijk genomen. Innovatieve technologie verpakt in minimalistische, maar elegante verlichting.
Sander Mulder hanglamp Cyclops aan

Minimalistisch, innovatief, elegant en dimbaar


Deze dimbare lamp met led verlichting is vooral erg mooi en makkelijk in gebruik als kantoorverlichting boven een bureau, maar kan natuurlijk ook op allerlei andere plekken worden toegepast. Wat dacht je van boven een bar, in een loft, woonkamer of als parel(s) voor grote projecten.

Koning aluminium


Sander Mulder is de koning van het werken met aluminium. Lamp Cyclops is dan ook gecreëerd uit de geanodiseerde variant van dit materiaal en te koop in zwart, wit of de typische aluminium kleur. Cyclops is lekker groot met zijn 116 cm breedte. Hoogte is 7,5 cm. Het kleur van het snoer kun je zelf kiezen. Kijk ook in de Gimmii shop voor nog meer specifieke informatie.
Sander Mulder Cyclops eye detail
Sander Mulder Cyclops detailSander Mulder Cyclops lamp dimbaar ledSander Mulder Cyclops lampSander Mulder hanglamp Cyclops aanSander Mulder Cyclops aluminiumSander Mulder Cyclops lamp aluminium uit

Volgende lezen

Trap met ruimte voor werken, verzamelen en opbergen - gimmii
Van Eijk & Van der Lubbe voor Volvo - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.