kunst

Blurred or guidelines?

Blurred or guidelines? - gimmii
Guidelines van de hand van Frederik Roijé is in de eerste plaats een tijdschriftenrek. Twee gebogen, metalen frames zijn op elkaar geplaatst en vormen zo een geometrisch lijnenspel.
Je kunt de ‘Guideline' zo lang maken als je wilt door meerdere exemplaren met elkaar te verbinden en de lijn visueel door te laten lopen. En ook in de hoogte kan je verschillende Guidelines mooi met elkaar verbinden. Maar genoeg over de functionele kant van Guidelines.

Artiefartie


Dit tijdschriftenrek kan ook gerust als zelfstandig kunstwerk door het leven. Léég is het een fascinerend lijnenspel en als je er tijdschriften inzet, is het alsof je naar kunstwerken zit te kijken. En heeft de wand dezelfde kleur als de Guidelines, dan is het net alsof al je tijdschriften zweven.

Guidelines tijdschriftenrek


Guidelines kost € 169,- en is standaard verkrijgbaar in wit en donkergrijs in de Gimmii shop. Rood, blauw en geel zijn (tegen meerprijs en langere levertijd) leverbaar op aanvraag.
Guidelines tijdschriftenrek wit - Frederik RoijéGuidelines tijdschriftenrek rood - Frederik RoijéGuidelines tijdschriftenrek geel - Frederik RoijéGuidelines tijdschriftenrek blauw - Frederik Roijé Guidelines tijdschriftenrek donkergrijs dubbel - Frederik Roijé Guidelines magazinerek/tijdschriftenrek- Frederik RoijéGuidelines tijdschriftenrek donkergrijs detail - Frederik Roijé

Volgende lezen

New best friend - gimmii
Meer kleur in je gordijnen - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.