Grafisch Design

FEST x Mae Engelgeer

FEST x Mae Engelgeer - gimmii
Goed ontworpen meubels en accessoires, comfortabele banken en fauteuils, functioneel, tijdloos en 100% designwaardig. Een combinatie van punten waarvan je zult denken; daar zal dan vast een prijskaartje aan hangen. Niet dus! Bij FEST Amsterdam heb je diverse hippe designproducten voor een toegankelijke, vriendelijke prijs.

FEST Amsterdam


Wat mij zo enthousiast maakt over de collectie van FEST Amsterdam is het zachte kleurgebruik, vaak gecombineerd met een pittig kleurdetail en de ronde, vriendelijke vormen, gecombineerd met strakke en grafische prints. De stijl en sfeer van FEST Amsterdam is super herkenbaar.
Fest Amsterdam Cushion Deep Fest X Mae Engelgeer M 6

Mae Engelgeer


De jonge ontwerpster Mae Engelgeer is bij jullie vast en zeker bekend! Al eerder schreef ik (al in 2012! over haar kleurrijke, grafische textielcollecties. Haar stijl spreekt mij enorm aan en ik ben haar door de jaren heen nooit uit het oog verloren! Op social media volg ik de ondernemende Mae met heel veel plezier en dat is maar goed ook, want Mae heeft een nieuwe collectie, waar jij en ik heel blij van worden!

FEST x Mae Engelgeer = CRUSH


YES! Eigenaresse en oprichtster Femke Furnée van FEST Amsterdam en ontwerpster Mae Engelgeer – beide zeer jonge, ondernemende dames – hebben de handen ineen geslagen.. Succes gegarandeerd! (1+1=3)! ‘CRUSH’ is de – zeer toepasselijke – naam van de collectie van Mae Engelgeer voor FEST Amsterdam. De CRUSH collectie bestaat uit porseleinen potjes – te gebruiken als o.a. een vaasje en theelichthouder -, diverse sierkussens en een karpet.

Minimalistisch, maar toch spannend


In de gehele collectie is het minimalistische, maar ook zeer speelse handschrift van Mae terug te zien. Ook de grafische lijnen ontbreken niet. Passend in de collectie van FEST Amsterdam zie je veel zachte kleuren, afgewisseld met wat pittigere kleuren, zélfs wat goud, zilver en metallic zijn aan deze ‘verliefd makende’ collectie toegevoegd. Dit maakt de producten net een tikkie spannender!

Kijken, kijken, wél kopen


‘Kijken, kijken, wél kopen’ is hier absolúút van toepassing. Zeker als je hoort wat de prijzen zijn!
De vierkante kussenhoezen ‘Blush’, ‘Deep’ en ‘Sky’ 45 x 45 cm en kosten €37,50. Rechthoekige kussenhoezen ‘Air’, ‘Smoke’ en ‘Honey’ zijn 30 x 45 cm en kosten €33,50. Uiteraard kun je er voor een kleine meerprijs ook een kussenvulling bij bestellen. De multifunctionele porselein potjes ‘Miss’, ‘Mister’, ‘Hers’, ‘His’ en ‘Sis’ kosten €13,- per stuk. Ik zeg; waar wachten jullie nog op?!
Fest Amsterdam Cushion Deep Fest X Mae Engelgeer M 3
Porselein Meerdere
Hers His Miss Mae Engelgeer Fest
Mae Engelgeer Fest Porselein Diversen
Fest Amsterdam Cushion Smoke Fest X Mae Engelgeer
Fest Amsterdam Cushion Sky Fest X Mae Engelgeer Mu
Fest Amsterdam Ornamental Blush Fest X Mae Engelge 1
Fest Amsterdam Cushion Honey Fest X Mae Engelgeer 1
Fest Amsterdam Cushion Deep Fest X Mae Engelgeer M
Fest Amsterdam Cushion Air Fest X Mae Engelgeer Mu

Volgende lezen

Minimalistische hanglamp met overlappingen en kieren - gimmii
Dutch Design Week 2017; de Gimmii route - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.