fauteuil

De vriendelijke oorfauteuil Felix

De vriendelijke oorfauteuil Felix - gimmii
Op de meubelbeurs in Keulen (IMM Cologne) presenteerde Montis begin dit jaar de oorfauteuil Felix. Noem hem vriendelijk, met een vleugje humor. Felix is een oorfauteuil met, dankzij zijn ronde vormen, een zachte uitstraling. De fauteuil is ontworpen door Gijs Papavoine; een vaste ontwerper van Montis.

Fauteuil met een vleugje humor

Gijs staat bekend om zijn krachtige, maar eenvoudige ontwerpen, met een verfijnde en elegante belijning. Ook in dit ontwerp zie je duidelijk de eenvoud, verfijning en elegantie. Naast de vriendelijke, zachte uitstraling heeft het model door zijn eigenzinnige vormgeving ook een vleugje humor.

Geborgenheid en comfort

De fauteuil biedt, mede dankzij de oren, comfort en geborgenheid. Voor extra comfort is de fauteuil uitgerust met een neigstand. In de Felix kun je je heerlijk terugtrekken en ontspannen. Felix oorfauteuil met hocker Montis

Bekleding

De Felix is verkrijgbaar in diverse stoffen. Leer is ook mogelijk. De speelse houten draaivoet is verkrijgbaar in Noten mat gelakt of in Eiken wit geolied / carbon gelakt.

Leuk weetje over oorfauteuil Felix!

De fauteuil wordt nog mooier als je weet dat de fauteuil is vernoemd naar de kleinzoon van Gijs Papavoine (geboren in februari 2011). Dat is nog eens lief!! Fauteuil Felix Montis Gimmii MagazineFelix oorfauteuil MontisFelix Fauteuil Montis neigstand GimmiiGeborgen loungen oorfauteuil Felix Montis

Volgende lezen

Chubby Chair van Dirk van der Kooij - gimmii
Crossover Collective project - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.