bureaulamp

Balance Copper van Studio Mieke Meijer

Balance Copper van Studio Mieke Meijer - gimmii
De subtiele Balance Copper tafellamp van Studio Mieke Meijer is een lust voor het oog en vernuftig voor de liefhebber. De lamp is geïnspireerd op de welbekende bouwkraan en bestaat uit een staand en een liggend element.
Door het liggende deel een klein beetje te verschuiven waardoor het koper elkaar raakt, treedt het circuit in werking en gaat de LED aan. Plaats je het element op het rubber dan gaat de lamp weer uit. De lamp zelf is de switch en jij bepaalt hoe je het licht wilt hebben! De Balance lamp in koper werd voor het eerst gepresenteerd tijdens Salone del Mobile in Milaan en Gimmii was erbij!
Copper Balance lamp studio Mieke Meijer

Studio Mieke Meijer


Mieke Meijer vormt samen met haar partner Roy Letterlé Studio Mieke Meijer. Hun studio in Eindhoven vormt de basis voor het prachtige werk dat uit hun handen komt. Meijer studeerde aan de Design academy en Letterlé heeft een bouwkundige achtergrond. Hierdoor ontstaat een handtekening die kenmerkend is voor de makers.
Een industriële invalshoek gecombineerd met elegant design zorgen ervoor dat de objecten een bijna autonome uitstraling hebben. Wij kennen hun werk inmiddels via de prachtige Vakwerken kast en de Cooling tower hanglamp.
N.B. De Balance Copper lamp is inmiddels ook te koop in de Gimmii shop! Mocht je hem in bijvoorbeeld geoxideerd messing willen, dan kan dat ook. Neem contact op met info@gimmii.nl.
Studio-Mieke-Meijer-Balance-Copper
Balance Copper studio Mieke Meijer
detail Balance Copper
Balance Copper Studio Mieke Meijer Milaan
Detail-lamp-Balance-Copper
Studio Mieke Meijer Balance Copper lamp
Mieke Meijer en Balance Copper
Corien Juffer en Mieke Meijer Milaan - Gimmii shop Dutch design
Photocredits: Nanda Rave, Gimmii.nl

Volgende lezen

MOOOI Statistocrat lamp - gimmii
Solid Flat, een betoverend kamerscherm - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.